dimecres, 17 d’octubre del 2018

CONCURS FICCIONS.CAT

PREPARATS/DES PER L'ONZENA EDICIÓ DE FICCIONS?

Ja tenim el calendari de la nova edició de Ficcions. Obrim inscripcions el proper 11 d'octubre!

El concurs durarà des de l'11 d'octubre de 2018 fins al 24 de març de 2019. El nom dels finalistes es farà públic durant la segona quinzena d'abril, mentre que els guanyadors es donaran a conèixer durant els cinc lliuraments de premis (Mallorca, Menorca, Eivissa, València i Barcelona), que tindran lloc al llarg del mes de maig. Cada quinze dies, aproximadament, el grup d’alumnes haurà de publicar un nou capítol de la història. El 24 de març de 2019 serà la data màxima per a presentar el tercer i últim capítol, i a partir de llavors, el jurat decidirà quina és la millor història. Es valorarà la qualitat literària dels textos, la coherència argumental, i la originalitat de les històries.

Funcionament
L’alumnat s’ha de registrar a la pàgina web www.ficcions.cat a partir de l'11 d'octubre de 2018 fins el 5 de febrer i enviar els nous capítols segons el calendari establert. A més, la pàgina web servirà també com a eina per cercar recursos per escriure els capítols, amb enllaços d’interès, propostes, i comentar els capítols dels altres participants.

La forma de participació podrà ser individual i/o en grup de fins a tres persones que poden ser de diferents classes i instituts. 
Els capítols no podran superar els 9.000 caràcters ni ser inferiors a 3.000 (sense espais en ambdós casos), exceptuant el tercer capítol que podrà tenir una llargada màxima de 12.000 caràcters. Els grups d’alumnes començaran la història a partir d’un inici, que caldrà escollir d’entre les possibilitats proposades a la mateixa web. 

Premis
Millor història: iPhone o Play Station (a triar durant el moment de la inscripció) per a cada membre del grup
Segona millor història: iPod Touch per a cada membre del grup
Premis territorials: Entre els finalistes es premiaran les millors històries dels territoris (Catalunya, Illes Balears i País Valencià) amb un reproductor mp3 per a cada membre del grup 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pàgines vistes en total